Tuonenkielo on kotimaisen käsityön ja designin putiikki. Valikoimaan kuuluu tällä hetkellä asusteet, kuten laukkuja, kukkaroita ja koruja. Tuonenkielo valmistaa omaa tuotantoa piensarjoissa. Mittatilaustyöt onnistuvat myös.

Samassa osoitteessa toimii korjaussuutari Syksysuutari Oy. Suutarin palveluihin kuuluu esimerkiksi kenkien, laukkujen ja urheilutarvikkeiden korjaus ja lisäksi vetoketjujen vaihdot takkeihin ja farkkuihin.

Yrityksen perustaja Katja on harrastanut käsitöitä lapsesta saakka ja on ollut aina selvää, että ammattikin tulee olemaan käsityön parissa. Ensin Katjasta piti tulla ompelija ja sitä opiskeltiin ensin. Vaatetuksen artesaaniksi Katja valmistuikin 2008, mutta sen jälkeen löytyi ala joka tuntui vielä enmmän omalta. Jalkineen valmistus vei sydämen ja valmistuttuaan suutariksi 2012 hän on tehnyt suutarin ja ompelijan töitä. Alaa piti kuitenkin päästä opiskelemaan lisää. Viimein 2013 hän pääsi sisään ammattikorkeaan opiskelemaan jalkineen muotoilua. Pari vuotta ammennettuaan oppia, tuli olo että tämä ei ole oikea tie itselle ja lähtikin opettelemaan lisää jalkineen korjausta oppisopimuksella. Suutarikisällin diplomi tuli 2018 ja korjaussuutarin työt jatkuivat. Kauan oli kuitenkin muhinut päässä ajatus omasta liikkeestä ja viimein sellainen toteutui 2022.